Meistä

Curon Helpperi syntyi halusta tarjota iloa arkeen

Perheemme asui useita vuosia Singaporessa, ja siellä kotiapulaisen palkkaaminen kuului vahvasti kulttuuriin. Helpperistämme Jackiestä tuli nopeasti perheemme korvaamaton jäsen. Kun päätimme muuttaa takaisin Suomeen, ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin muuttaa yhdessä Jackien kanssa.

Jackien ja meidän perheemme suhde on jotain muuta kuin pelkkää arjen apua. Hän rakastaa lapsiamme koko sydämestään ja tasapainottaa kiireistä lapsiperheelämäämme kaikin mahdollisin tavoin. Kaiken lisäksi hän hemmottelee meitä herkullisella ruualla. Myös Jackie halusi mukaamme Suomeen, joten meidän oli löydettävä muuttoon ratkaisu.

Tiesimme, että Suomessa oman kodinhoitajan pitäminen ei ole niin helppoa ja edullista kuin ulkomailla, mutta ymmärsimme että Jackiesta voisi olla suuri apu myös ystävillemme. Saimme nopeasti kasaan useamman perheen, joiden arkiaskareissa Jackie voisi avustaa, ja niin muutimme koko konkkaronkka Espooseen. Pian sana alkoi kiiriä myös lastemme kautta päiväkodissa, ja muutkin alueen vanhemmat kyselivät, että mistä hekin saisivat yhtä ihanan apulaisen kuin Jackie.

Jatkuvat kyselyt ja tarpeet helppereiden palveluista pysäyttivät minut ja toisen perustajajäsenemme, myöskin Aasiassa pitkään asuneen, ystäväni Tuulan. Ensimmäiset helpperimme Marilyn, Beth ja Roselle muuttivat Suomeen vuosina 2022 ja 2023 arjen avuksi tuttavapiirimme vanhuksille ja perheille. Työskentelemme samaan aikaan hoitajien kansainvälisen rekrytoinnin parissa ja pohdimme, miksi emme voisi rekrytoida hoitajien lisäksi myös muita ammattihelppereitä Suomeen. Varsinkin kun tiimissämme on vanhusten tarpeet hyvin tunteva sairaanhoidon asiantuntija Ringa, joka on nähnyt kotihoidon lisääntyneen palvelutarpeen konkreettisesti työssään. Päällimmäisenä haluna meillä oli myös taata helppereille hyvät työolosuhteet Suomessa. Sana kiiri Singaporessa, ja monet helpperit ilmaisivat toiveensa päästä töihin Suomeen. Ja juuri tätä haluamme tarjota: hyvän elämän sekä helppereille sekä lisää onnellisia hetkiä perheille.

Toivomme helppereidemme tuovan iloa perheisiin, jaksamista vanhemmuuteen, arjen tukea kiireisille sekä seuraa ja apua kotona asuville senioreille.
– Anna, Curon Helpperi -palvelun koordinaattori

Me kannamme vastuun kodistasi ja helppereistä

Curonin helpperit ovat Filippiiniläisiä, positiivisella asenteella varustettuja ammattihelppereitä, jotka ovat työskennelleet vuosia kansainvälisissä perheissä Singaporessa. Haluamme tarjota samaa arjen apua perheille, turvaten työolosuhteet Suomessa. Kaikki helpperimme toimivat kuukausipalkalla, Curonin luotettuina työntekijöinä.

Arvostavaa huolenpitoa

Hoiva-alan osaajina meille on tärkeää asiakkaiden elämän arvostaminen. Huolenpito ei perustu tehokkaaseen työntekoon, vaan toimivaan vuorovaikutukseen ja luotettavien ihmissuhteiden ylläpitoon. Siksi rekrytoimme Suomeen filippiiniläisiä kotiapulaisia, joilla on taito kohdata ja
auttaa ihmisiä ilolla.

Rehtiä toimintaa

Curon vastaa helppereiden työnantajavastuista sekä työhyvinvoinnista. Kustannamme helppereille heidän matkansa Suomeen ja autamme heitä sopeutumaan Suomen kulttuuriin. Täytämme kansainvälisen rekrytoinnin toimintaamme ohjaavat eettiset ohjeet ja suositukset.

Joustavaa palvelua

Helpperi-palvelun sisältö muovautuu aina asiakkaan elämäntilanteeseen, tapoihin ja muuttuviin tarpeisiin, ei ennalta määrättyihin tiukkoihin ohjeisiin. Varmistamme palvelun laadun avoimella kommunikaatiolla ja nopealla reagoinnilla.

Curon Helpperi -palvelu on osa Curon Oy:n palveluntarjontaa ja suunnattu niin kotitalouksille kuin yrityksillekin.

Curon on erikoistunut sosiaali- ja terveysalan sekä varhaiskasvatuksen kotimaiseen ja kansainväliseen rekrytointiin ja näiden alojen HR-palveluihin. Lisäksi Curon tarjoaa ulkomaisten työntekijöiden relokaatiopalveluja alasta riippumatta. Lue lisää Curonista www.curon.fi.

Happy to help - ilo auttaa

Tavoitteenamme on tuoda välittämisen ja huolenpidon kulttuuri takaisin suomalaisiin koteihin. Haluamme jakaa auttamisen iloa, olla arkesi apuna sekä merkityksellisen elämän mahdollistaja. Koti ja perhe ovat tärkeitä niin meille kuin filippiiniläisille helppereillemme, siksi autamme taltuttamaan arjen kiireen helppereiden tuella.

Anna Nanning

Palveluvastaava ja palvelun koordinointi

Tuula Schreurs

Palvelun laskutus

Ringa Tuomikoski

Senioreiden tukipalvelusopimukset

Ota yhteyttä  ja tilaa oma helpperi avuksesi

Pyydä lisätietoja

Ei niin pientä asiaa, etteikö meihin voisi olla yhteydessä! Ota yhteyttä ja keskustellaan, miten sinun arjestasi saataisiin mutkattomampaa. Meillä on ilo auttaa.

Toimimme seuraavilla alueilla: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen ja Lahti.

6 + 2 =